Elindult a MuseumDigit 2019 regisztrációja!

Ne maradjon le a régió kiemelt szakmai konferenciájáról, regisztráljon Ön is az idén hetedik alkalommal megrendezésre kerülő MuseumDigitre! A nemzetközi és hazai múzeumi világ legújabb trendjeit, digitális megoldásait és innovációit bemutató rendezvényre korlátozott számban kedvezményes árú jegyek kaphatók, mely tartalmazza mindkét napon a meleg ebédet és a kávészünetekben felszolgált frissítőket, falatokat. Az előadások magyar és angol nyelven zajlanak, ehhez szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Az OMMIK fontosnak tartja a jövő muzeológusainak bevonását is, így az egyetemisták számára különleges ajánlattal készültünk.

Mi a MuseumDigit? 

A Magyar Nemzeti Múzeum Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központja (OMMIK) 2013 óta rendezi meg éves MuseumDigit konferenciáját, megszólítva a régiót és a magyar múzeumi szakmát, társszakmákat, a kulturális szektor képviselőit, cégeket és szolgáltatókat. A program nemzetközi kitekintést nyújt a múzeumi világ fontos kérdéseiről, az idei esemény témái lesznek többek közt az új technológiák és trendek, esélyegyenlőség és digitális kompetencia, gyűjteményi digitalizáció, mesterséges intelligencia és Big Data, élvonalbeli nemzetközi projektek és sikeres stratégiák. Az előző évekhez hasonlóan a konferencia harmadik napján workshopokkal várjuk az érdeklődőket, erről bővebb információ később várható.

Folyamatosan frissülő tartalmakért kövesse hivatalos Facebook eseményünket és látogasson el a MuseumDigit weboldalára is!

A konferencia promóciós anyagát ide kattintva tekinthetik meg

Támogató:
Nemzeti Kulturális Alap
www.nka.hu

 

 

 

Országos
Muzeológiai Módszertani
és Információs Központ