Regisztráljon a "Bevezetés a Múzeumi Spektrumba" című online képzésre

Az MNM OMMIK júniusban induló, ingyenes szakmai kurzusa megismertet a Múzeumi Spektrum rendszerével. 

A többlépcsős Múzeumi Spektrum e-learning képzés során naprakész tudást szerezhet  a muzeális intézmények mindennapjait szabályozó szakmai folyamatokról, egységes fogalomrendszerről, ezzel segítve a munkatársak hatékony és eredményes feladatellátását és a belső és külső ellenőrzésekre történő felkészülést. 

A képzést minden jelenlegi és jövőbeli múzeumi kolléga, a múzeumi területre készülő hallgató számára ajánljuk, illetve várjuk azoknak az önkormányzati, fenntartói szakembereknek, jegyzőknek a jelentkezését is, akik szeretnék alaposan megismerni muzeális intézmények szakmai működését.

Az első, alapozó kurzus júniusban indul, ahol a MuseumLearning rendszerben 6 hét áll rendelkezésre a tananyagot elsajátítani. Ez idő alatt a kurzus helytől és időtől függetlenül, önálló időbeosztásban maximum 30 óra alatt elvégezhető.

A kurzust vizsgateszt zárja. A sikeresen elvégzett e-larning képzésről minden résztvevő tanúsítvány kap

  • A képzésre történő előzetes regisztráció 2021.05.26-2021.06.11. között lehetséges. https://forms.gle/gJDpnKG4LJ7Mws5d9
  • A maximális csoportlétszám 30 fő.
  • A képzésre jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány
  • A képzésre történő konkrét jelentkezés postai úton kiküldött jelentkezési lappal, illetve felnőttképzési szerződés megkötésével történik.
  • A képzés kezdésének tervezett időpontja 2021.06.21., a képzés zárásának tervezett időpontja 2021.07.30.

 

 

 

 

Országos
Muzeológiai Módszertani
és Információs Központ