Regisztráljon az MNM OMMIK szakmai napjára!

Találkozzunk június 29-én, szerdán 9-11 óra között online az MNM OMMIK és a Pulszky Társaság Kismúzeumi Tagozatának közös szakmai napján, melynek középpontjában a kismúzeumok állnak.

Ismerje meg, hogyan segíthetik az MNM OMMIK sokrétű szolgáltatásai a kismúzeumok hatékony működését és közönségével kiépített kapcsolatának elmélyítését. Megmutatjuk,

  • miért több a múzeumi statisztika puszta számsornál? Hogyan támogatják a különböző mérések és véleménykutatások a múzeumok stratégiai döntéseit és a kiállítások, programok sikerét?
  • miért fontos a ma múzeumainak a digitális térben való jelenlét, és milyen előnyökkel jár a digitalizálás?
  • milyen képzések készítik fel a múzeumok munkatársait feladataik minél jobb ellátásában, készségeik fejlesztésében és a múzeum céljainak elérésében?
  • hogyan segíti a múzeumi szakmai folyamatok leírása a mindennapi munkavégzést?
  • milyen izgalmas külföldi kismúzeumi példák, jó gyakorlatok adhatnak ötletet hazai társaiknak a kommunikáció, a múzeumi inklúzió és a fenntarthatóság terén?

A találkozó második óráját a beszélgetésnek és a kapcsolatépítésnek szenteljük. Ossza meg velünk, milyen tervei, céljai vannak, mely területen szeretné, ha múzeuma vagy Ön előrelépne, megerősödne, milyen hiányosságokat észlel, milyen témák, kérdések foglalkoztatják, amiben szeretne segítséget kapni.  

A beszélgetést Zoomban tartjuk.

Regisztrálni ezen a linken lehet: https://forms.gle/E5C8ye86Yzb5do8FA

 

 

 

Országos
Muzeológiai Módszertani
és Információs Központ