EIT Culture & Creativity - pályázati felhívás és információs nap

Meghirdetésre került az EIT Culture & Creativity első öt pályázati felhívása, melyek célja olyan tevékenységek támogatása, amelyek erősíthetik a vállalkozói szellemet, az innovációs kapacitást, és elősegíthetik az európai kulturális és kreatív ágazatok fejlődését, valamint az európai zöld, digitális és társadalmi átmeneteket. Az EIT Culture & Creativity nem más, mint a European Institute of Innovation and Technology (EIT) legújabb innovációs közössége, melynek célja Európa kulturális és kreatív ágazatainak (CCSI) megerősítése. A szervezet munkájában hazai alapítótagként az Eötvös Loránd Tudományegyetem vesz részt.

A már közzétett pályázati felhívások témái:

 

További információt az alábbi linkeken magyar, illetve angol nyelven találnak.

 

Az ELTE Egyetemi Stratégiai Irodája a pályázatok részleteiről szervez tájékoztatót április 20-án, 10:30-kor online, a MS Teams felületén.  A tájékoztatóhoz az alábbi linken lehet csatlakozni.

A Kreatív Európai Iroda online információs napja április 25-én kedden, 10 és 13 óra között kerül megrendezésre. A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet a korlátozott számú hely miatt javasolt mielőbb megtenni.

 

A pályázatok beadási határideje 2023. május 31. szerda.

 

 

Kreatív Európa Iroda

 

 

 

Országos
Muzeológiai Módszertani
és Információs Központ