Pályázatok Spanyolhonba

Alábbi cikkünkben két különböző pályázatot ajánlunk - ami biztosan közös bennük, az a kultúra és Spanyolország.

 

A Global Cultural Relations Programme 2023-as képzése várja az érdeklődők jelentkezését. A programra a kulturális és kreatív ágazatokban, illetve a klímaváltozáson és környezeti problémákon dolgozó, 25 és 39 év közötti szakemberek jelentkezhetnek. Az idei Globális Kulturális Kapcsolatok Programot 2023. október 10. és 13. között rendezik meg Madridban. A spanyolországi rendezvény munkanyelve az angol.

Jelentkezési határidő: 2023. május 28. 

Kreatív Európa Iroda

 

ÉS

 

A spanyol kulturális minisztérium pályázatot hirdet kulturális projektek támogatására a 2023. október 17. és 19. között Valladolidban megrendezendő IX. Culture and Citizenship Meeting alkalmából. A pályázat keretében városok és települések olyan projektjeit támogatják, amelyek a következő kategóriák legalább egyikét lefedik: a kultúra és a városok, a kultúra és a társadalmi kohézió, ifjúság, hálózatok. A találkozón az előzetesen kiválasztott projektek mutatkozhatnak be.

Pályázati határidő: 2023. május 31.

Az angol nyelvű felhívást itt olvashatják, további információ a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.

Kreatív Európa Iroda

 

 

 

Országos
Muzeológiai Módszertani
és Információs Központ