Arany Süni Vándordíj

Idén lép 10. évébe a Múzeumok Őszi Fesztiválját 2013 óta fémjelző kedves süni kabala, ennek örömére a fesztivált évről évre koordináló Szabadtéri Néprajzi Múzeum —  Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ (MOKK) Arany Süni Vándordíjat alapít, és közös játékra hívja a hazai múzeumokat.

Az elismerést az a múzeum nyerheti el, amely fesztiválos programok szervezésével részt vesz a 2023. szeptember 25. és november 12. között Jövő! Menő! Múzeum! mottóval zajló 18. Múzeumok Őszi Fesztiválján, és vállalja, hogy legalább egy fesztiválos rendezvényéről 2023. szeptember 25. és október 27. között a Múzeumok Őszi Fesztiválja hivatalos Facebook oldalán videófelvétel formájában tudósít, és az Arany Süni Vándordíjért ebben az évben versengő múzeumok közül a legmagasabb számú like-ot éri el a Múzeumok Őszi Fesztiválja Facebook oldalán a posztjának közzétételét követő 48 órán belül.

A videóüzenetek esetében javasoljuk a rövid, max. 1-2 perces kedvcsináló bejelentkezéseket az éppen zajló fesztiválos eseményekről. A rendezvények hangulatát átadó felvételek, szubjektív beszámolók mellett a közreműködőkkel, szervezőkkel és a látogatókkal készített miniinterjúkat is örömmel várjuk az online térben.

 

A kitöltött jelentkezési lapot 2023. szeptember 20-ig fogadja a MOKK.

Részletek és további információ: Kajári Gabi (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) tel: +36 30 6552534

 

MOKK Skanzen

 

 

 

Országos
Muzeológiai Módszertani
és Információs Központ