Horizon Europe pályázati információs nap

A Horizont Európa keretprogram első pályázati felhívásai 2021. június második felében jelennek meg. A pályázati lehetőségek bemutatására az Európai Bizottság a keretprogram struktúráját követve, az egyes programrészekre fókuszálva online információs napokat szervez. 

A társadalom- és humán tudományok területén, azaz a Cluster 2 - Culture, Creativity & Inclusive Society témakör felhívásai 2021. július 1-én kerülnek bemutatásra. A rendezvény hivatalos oldala részletes programmal itt található: https://www.horizon-europe-infodays2021.eu/event/cluster-2-culture-creativity-inclusive-society Ezen az oldalon július 1-én 9:00 órától lehet élőben követni az előadásokat a "watch this session" linkre klikkelve. Az információs nap célja a (potenciális) pályázók tájékoztatása a Cluster 2 „Kultúra, kreativitás és befogadó társadalmak” témáiról. Ezen a programon előzetes regisztráció nélkül lehet részt venni. A nap során 3 desztinációt mutatnak be részletesen és a bemutatók után kérdések feltevésére is lehetőség lesz. A teljes programot rögzitík és visszanézhetőek az előadások a "watch this session"-re klikkelve.

Ezt követően a második napon, 2021. július 2-án  Cluster 2 konzorciumépítő napot szervez a Bizottság és az NCP tevékenységet segítő Network. A brokerage event-nek a hivatalos oldala: https://horizoneurope-cluster2-infoday.b2match.io/ A részvétel regisztrációhoz kötött és olyan kutatóknak, vállalkozóknak és döntéshozóknak javasolt, akik aktívan keresnek partnereket saját projektterveikhez.

HASZNOS ANYAGOK MÉG:
Az OMMIK részletes beszámolója az Horizon Europe keretprogramot és a Cluster 2 desztinációit bemutató NKFIH programról:  https://bit.ly/3gxUOBQ
A múzeumi terület számára szervezett európai uniós pályázati lehetőségek webinárium 1. napjának Horizon Europe előadása itt elérhető: images/2021/CSISZAR_HorizonEurope_OMMIK.pdf

 

 

 

 

Országos
Muzeológiai Módszertani
és Információs Központ