Európai uniós pályázati lehetőségek webinárium - 2. nap előadásai

Május 26-án került sor az MNM OMMIK európai uniós pályázati lehetőségeket bemutató webináriumának második napjára. A program az Erasmus+ által nyújtott lehetőségek alaposabb megismerésével kezdődött, a fókusz ezúttal a fiatal kollégák bevonásán volt. A Visegrádi Alap felhívásainak áttekintésével új ösztöndíjakat és határ menti, illetve regionális pályázatokat ismerhettek meg a hallgatók. Az infónap programja a fokozatos építkezés technikájának bemutatásával zárult a Duna Interreg program és annak MNM-es alkalmazásán keresztül.

Szeretnénk, ha ez a sok jó gyakorlat és hasznos tapasztalat minél szélesebb körben ismertté válna, ezért a videókat és a vetített anyagokat itt, az MNM OMMIK weboldalán is közzé tesszük. Így azok az érdeklődők is meg tudják nézni az előadásokat, illetve le tudják tölteni a prezentációkat, akik esetleg nem tudtak részt venni az webináriumon, vagy csak szeretnék jobban elmélyíteni ismereteiket. 

2. NAP

05.26. SZERDA

1) Köszöntőt mondott Tvergyák Klaudia, a program moderátora2) lIlés Gergő (Tempus Közalapítvány): ERASMUS+ II. Az ifjúságsegítők mobilitása és az ifjúsági cserék

LETÖLTHETŐ PREZENTÁCIÓ

 


  
3) Herczeg Noémi és Mezei Hanna (MNM)A Looking Back to the Future projekt

LETÖLTHETŐ PREZENTÁCIÓ4) Tvergyák Klaudia Klára (MNM): A Visegrad Fund általános bemutatása

LETÖLTHETŐ PREZENTÁCIÓ


 

5) Sziráki Katalin (MNM): A Castles&Regions projekt

LETÖLTHETŐ PREZENTÁCIÓ

 

 

6) Stephen Halligan (Duna Interreg): A Duna Interreg általános bemutatása - angol nyelvű előadás fordítással

LETÖLTHETŐ PREZENTÁCIÓ7) Fábián Szilvia és Czifra Szabolcs (MNM): Az Iron-Age-Danube és a DAeL projekt 

 LETÖLTHETŐ PREZENTÁCIÓ

 

 

 

 

Országos
Muzeológiai Módszertani
és Információs Központ